Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Colla Trabucaires

La Colla de Trabucaires de Castellar del Riu és una colla molt jove, va ser fundat per una colla d’amics tocats per la pólvora i amants de les històries vinculades a les seves terres berguedanes.

La Colla de Trabucaires de Castellar del Riu va ser batejada el dia 12 de Setembre de 2010, entrant a formar part oficialment de la gran família trabucaire de Catalunya.

Va ser una festa molt vistosa i divertida que va comptar amb l’assistència de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya, els Federins de Terrassa, els Miquelets de Badalona, els Trabucaires de Solsona, els Trabucaires de Súria i finalment la colla de Trabucaires de Manresa que són els padrins oficials.

Qui es pensi que això de ser trabucaire és cosa de quatre eixelebrats que tiren trets a l’aire, s’equivoca de mig a mig.Totes les colles del país mantenen viu el record d’una època i d’unes circumstàncies pròpies del seu poble o ciutat, els trabucs són rèpliques el màxim de reals possibles, així com els uniformes, noms de les colles, etc. A més d’això, la missió dels trabucaires és la de galejar les festes, obrir comitives, etc.

Qui vulgui tenir més informació sobre la Colla de Trabucaires de Castellar del Riu pot trobar-la al facebook  i també al seu blog

També podeu contactar al mail trabucairescastellardelriu@gmail.com